Facility Manager GMP

By: Mira Halvorsen Børstad | 27. jan. 2021 | We are hiring


Bli en del av teamet.

Sammen med våre samarbeidspartnere bygger vi en ny norsk helseindustri. Vi søker nå en Facility Manager til vår GMP-avdeling i Oslo til å bli med på denne spennende reisen. Som Facility Manager vil du være en viktig bidragsyter til at vi skal kunne produsere biologiske legemidler av høy kvalitet, i henhold til cGMP standard.
Du vil få ansvar for produksjonsfasiliteter, utstyr, HMS og datasikkerhet, samt inngå i selskapets ledergruppe.

Sentrale ansvarsområder vil være:

Lederansvar som Facility Manager:

  • Totalansvar for lokaler og produksjonsfasiliteter
  • Lede og følge opp medarbeidere
  • Delta i ledergruppen og bidra til selskapets overordnede strategi

Ansvar for lokaler og utstyr:

  • Etablere og vedlikeholde system for brukerkrav og -spesifikasjoner
  • Installasjon og kvalifisering av utstyr
  • Drift og vedlikehold i henhold til vårt QMS og gjeldende GMP-standarder
  • Teknisk støtte

Helse, miljø og sikkerhet (HMS)

  • Etablere og vedlikeholde gode HMS-rutiner i henhold til gjeldende forskrifter og interne krav

IT-system:

  • Etablere og vedlikeholde gode IT-systemer, inkludert utstyr, programvare og infrastruktur
  • Ansvar for datasikkerhet og dataintegritet i samsvar med GMP-regelverket

Vi søker deg som har relevant teknisk utdannelse, innen bioteknologi, prosessteknologi, kjemiteknikk eller lignende. Du har erfaring med faglig ledelse i en utviklings- eller produksjonsvirksomhet, gjerne innenfor biotek eller farma. Har du også kjennskap til prosessvalidering og tech transfer, oppskalering og start-ups, så er det et pluss. I tillegg vil rollen kreve en viss IT-teknisk kunnskap om drift og vedlikehold av anlegg, utstyr og støttesystemer, samt tekniske skriveferdigheter. All dokumentasjon er på engelsk, men i hverdagen snakker vi norsk/skandinavisk, så det er ønskelig at du behersker begge deler – både skriftlig og muntlig.

Som person er du en lagspiller som evner å tenke strategisk og finne gode løsninger til fellesskapets beste. Du forstår hva det innebærer å drifte GMP-produksjon av kommersielle terapeutiske produkter, og motiveres av å være en del av et miljø preget av kvalitet og høy kompetanse.

I Diatec brenner vi for faget og vårt viktige bidrag til livsvitenskapen. Vi vokser stadig, og har som mål om å være en sentral del av «Oslo – The Life Science City». Har du kompetansen vi ser etter vil vi gjerne invitere deg med på reisen!

Hvis du har spørsmål om stillingen, ta gjerne kontakt med vår rekrutteringspartner Head4More ved Anne Skinnemoen, tlf. 986 30 813 eller researcher Marie Victoria Ødegaard, tlf. 926 82 293. Vis interesse for stillingen ved å registrere din CV under «søk» eller via annonsen på www.head4more.com så snart som mulig. Alle henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor Diatec Monoclonals.

Diatec Monoclonals er et norskeid biotek-selskap med ekspertise innen produksjon av monoklonale antistoffer til bruk i diagnostikk og terapi. Produktene er hovedsakelig oppdragsproduksjon til det kliniske diagnostiske markedet og biovitenskapelige forskningsmarkedet. Diatec ble etablert i 1988 og har i dag 35 ansatte fordelt på to avdelinger, Forskningsparken i Oslo og Technopolis på Fornebu. Selskapet er sertifisert i henhold til ISO 9001 og har sertifikat for GMP Compliance for produksjon av API. De siste 3 år har Diatec doblet sin omsetning, og selskapet har ambisiøse mål frem mot 2025.