Hanne Mette Dyrlie Kristensen blir ny Daglig leder av The Life Science Cluster

By: Mira Halvorsen Børstad | 7. mai 2019 | Diatec stories, News
The Life Science Cluster logo.

Diatec gleder seg over nyheten om at Hanne Metter Dyrlie Kristensen har takket ja til å lede The Life Science Cluster fra 1. August. Hanne Mette var daglig leder i Diatec Monoclonals fra 2000-2006. Diatec var også med i oppstarten av The Life Science Cluster og er i dag stolt medlem av klyngen.

Portrait image of Hanne Mette Dyrlie Kristensen
Hanne Mette Dyrlie Kristensen.

The Life Science Cluster skriver følgende om ansettelsen:

Det er med stor glede vi nå kan informere om at Hanne Mette Dyrlie Kristensen har takket ja til jobben som Daglig leder av The Life Science Cluster. Med Hanne Mette som leder er styret overbevist om at TLSC blir godt rustet til både å utvikle seg til en robust Arena-klynge og realisere vår visjon og overordnede målsettinger.

Hanne Mette har en Cand. Scient. grad (hovedfag) i biokjemi fra universitetet i Oslo og Master of Technology Management fra MIT/NHH/NTNU.  Hun har en solid bakgrunn som både gründer, biotech-CEO og har i tillegg bred klyngeerfaring fra både OCC og Norway Health Tech. Hun har også arbeidet på inkubator og investor-siden, og har et bredt internasjonalt nettverk.

Hanne Mette kommer til oss fra Innovasjon Norge hvor hun senest har vært spesialrådgiver for Life Science/helse i Invest in Norway. Gjennom årene i Innovasjon Norge har hun jobbet med finansiering, selskaper og klynger, samt nasjonal og internasjonal profilering av industrien for samarbeidspartnere og investorer. Hun har bl a vært ansvarlig for en felles nordisk paviljong og samarbeid på BIO International konferansen, internasjonale Global Growth- og bedriftsnettverk-programmer innen helse og for koordineringen av strategisk posisjonering av norsk helseindustri internasjonalt, som nylig ble lansert. 

«Jeg gleder meg til å ta fatt på jobben som leder av The Life Science Cluster. Det skjer mye i Oslo og i Norge på dette feltet, vekst-takten i industrien er stor, og her ligger det fremdeles et stort uutnyttet potensial. Jeg ser blant annet frem til å kunne bidra med min erfaring og kompetanse for å styrke den internasjonale konkurransekraften til bedriftene og økosystemet, og gjennom det bidra til utvikling av flere norske arbeidsplasser, verdiskaping og eksport. Jeg ser også frem til et godt samarbeid med andre klynger og aktører.»

Uttalelse fra Hanne Mette