Vil du være med på den første produksjonen av biologisk kreftmedisin i Norge?

By: Mira Halvorsen Børstad | 27. jan. 2020 | We are hiring
A GMP operator in a clean room.

Sammen med våre samarbeidspartnere bygger vi en ny norsk helseindustri. Vi søker nå en erfaren senior teknisk ingeniør til å bli med på denne spennende reisen.  
Som senior teknisk ingeniør vil du være et viktig bidrag til at vi skal kunne produsere biologiske legemidler av høy kvalitet, i henhold til cGMP standard. Rollen vil kreve ansvar for laboratorieutstyr og produksjonsutstyr.

Sentrale ansvarsområder vil være:

  • Installering og kvalifisering av nytt utstyr
  • Administrere vårt tekniske overvåkningssystem
  • Service, vedlikehold og kalibrering av utstyr sammen med våre servicepartnere
  • Renroms kvalifisering sammen med vår servicepartner
  • Ansvar for kvalitetsrelatert arbeid for utstyr og fasiliteter, så som avviksbehandling, CAPA, endringskontroll
  • Utarbeidelse av relevante standard operasjonsprosedyrer (SOP)
  • Generelt teknisk cGMP relatert arbeid.

Vi søker deg som har relevant teknisk utdannelse, og minimum 5 års erfaring som servicetekniker innen industri/laboratorier med regulatoriske krav eller som medisinsk teknisk ingeniør på sykehus. Rollen krever at du kan jobbe selvstendig med en stor grad av struktur og nøyaktighet. Samtidig er det viktig å kunne jobbe tett sammen med produksjonsteamet. Vi tar oppgavene våre seriøst samtidig som vi trives i hverandres selskap og har det gøy på jobb. Du vil bli en viktig medarbeider for at vi skal nå vårt mål om å være klare for FDA inspeksjon i løpet av de kommende 18 måneder. Om du har kompetansen vi ser etter vil vi veldig gjerne høre fra deg!

I Diatec brenner vi for faget og vårt viktige bidrag til livsvitenskapen. Vi vokser stadig, og har som mål om være en sentral del av «Oslo – The Life Science City».

Hvis du har spørsmål om stillingen, ta gjerne kontakt med vår rekrutteringspartner Head4More ved Anne Skinnemoen, tlf. 986 30 813 eller Frida Nossen, tlf. 975 35 604. Vis interesse for stillingen ved å registrere din CV under ”søk” eller via annonsen på www.head4more.com så snart som mulig. Alle henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor Diatec Monoclonals.